Ik ben een

Educatie aanbod

Wij bieden onze gastouders gratis* leermodules, thema's & EHBO

* naar ratio koppelingen met ouders

Gastouder diploma

Om te kunnen starten als gastouder heeft een diploma nodig.
Hieronder vindt u verschillende opleidingsinstituten waar u uw “gastouderdiploma” kunt halen.

(Wij vergoeden deze niet)

EHBO - gratis

Gastouderbureau Boelie is een samenwerkingsverband aangegaan met Livis.

Bent u gastouder bij ons en heeft u meer dan 2 actieve vraagouders met Gastouderbureau Boelie, dan kunt u uw EHBO cursus GRATIS bij Livis volgen.
Bij 2 actieve vraagouders ontvangt u 50% korting!

Bent u gastouder bij Gastouderbureau Boelie en wilt u uw EHBO cursus volgen bij Livis? Mail ons dan en wij melden u aan online Campus van Livis.

DoenKids Thema's - gratis

Zelf aan de slag met de kinderen en niet meer eindeloos zoeken naar activiteiten die geschikt zouden kunnen zijn. DoenKids biedt je die mogelijkheid door middel van honderden goed uitgeschreven draaiboeken.

Door onze jarenlange ervaring met het organiseren van activiteiten voor kinderen weten wij hoe je er voor kunt zorgen dat kinderen lekker actief bezig kunnen zijn. Niet alleen knutselen maar ook heel veel sport, spel, proefjes, natuur- en drama!

Met behulp van ervaren en enthousiaste pedagogisch medewerkers met veel praktijkervaring hebben wij de meest succesvolle activiteiten opgenomen in onze databases. Eentje voor de leeftijd van 0-4 jaar en eentje voor de leeftijd van 4-12 jaar.

Meer info

KinderWijs TV - gratis

De meeste gastouders zijn ooit gestart met hun opvang vanuit de liefde voor het werken met kinderen. Een goede basis natuurlijk, maar in deze tijd van professioneel werken is dat niet meer genoeg.

Een gastouder is een pedagogische professional. Dat vraagt om parate basiskennis en deskundigheid. Een professional is nooit uitgeleerd!

Goede kinderopvang neemt ouders zorg uit handen en biedt kinderen een vertrouwde en veilige omgeving waarin zij gestimuleerd worden om zich te ontwikkelen. Dat vraagt om de juiste kennis, houding en vaardigheden van u als professional.

Bent u gastouder bij ons en heeft u meer dan 2 actieve vraagouders bemiddeld via ons? Dan is dit geheel gratis!
Bij 2 actieve vraagouders ontvangt u 50% korting!

Meer info

Contactformulier

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Vul de onderstaande gegevens in.