Gastouderopvang

  • Social Media

Gastouderopvang

Gastouderopvang is persoonlijke aandacht

Wat kenmerkt goede opvang voor uw kind? Persoonlijke aandacht zorgt ervoor dat uw kind zich gewaardeerd en op zijn gemak voelt. Maar persoonlijke aandacht zorgt er ook voor dat uw kind zich optimaal kan ontwikkelen, omdat het aanbod van activiteiten en zorg precies is afgestemd op de behoeften van uw kind. Bent u op zoek naar persoonlijke aandacht en een optimale ontwikkeling van uw kind? Dan is gastouderopvang van Boelie de oplossing voor u.

 

kids4

Bij gastouderopvang wordt uw kind opgevangen door een gastouder. Een gastouder is iemand die uw kind in zijn eigen huis of bij u thuis opvangt wanneer u werkt of studeert. Uw gastouder kan een bekende zijn, zoals oma of een buurvrouw, maar kan ook iemand zijn die wij voor u hebben gevonden en naast uw kind nog enkele andere kinderen opvangt. Met deze vorm van opvang krijgt uw kind de aandacht die het verdient.

 

Op dit gedeelte van de site kunt u lezen waarom gastouderopvang de ideale vorm van opvang is en op welke vlakken het verschilt van het kinderdagverblijf of de BSO. Ook kunt u lezen hoe gastouderopvang precies werkt en hoe u een geschikte gastouder vindt. Tot slot kunt u een berekening maken van de kosten en deze vergelijken met de kosten van het kinderdagverblijf, de BSO of de oppas.