Ik ben een

Introductie

Werkende en studerende ouders zoeken de beste opvang voor hun kind. Opvang waarbij persoonlijke aandacht wordt gecombineerd met een optimale ontwikkeling van hun kind. Boelie biedt deze opvang in samenwerking met veel gastouders verspreid over heel Nederland. Boelie is altijd op zoek naar nieuwe gastouders. Ontdek hier of het gastouderschap iets voor u is, welke eisen worden gesteld aan gastouders en welke vacatures er in uw regio zijn.

De voordelen van het gastouderschap

Als gastouder vangt u één tot zes kinderen op. Dit doet u in uw eigen woning of bij de ouder thuis. Als gastouder verricht u leuk en verantwoordelijk werk. Dit werk kunt u goed combineren met de zorg voor uw eigen gezin, ander (vrijwilligers)werk en uw hobby’s. Ook kunt u in overleg met de ouder, uw eigen werktijden bepalen. U krijgt een goede vergoeding voor uw opvangwerkzaamheden.

Verantwoordelijk werk

Als gastouder kiest u ervoor om de zorg van andermans kinderen op u te nemen. Dit is een hele mooie taak die ook verantwoordelijkheid met zich meebrengt. Er wordt van u verwacht dat u een veilige, liefdevolle en vertrouwde omgeving creëert, zodat gastkinderen zich op hun gemak voelen bij u. Tevens zorgt u voor een gevarieerd aanbod van activiteiten en begeleiding.

Contactformulier

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Vul de onderstaande gegevens in.