Ik ben een

€32,50 per maand, per gezin!

Gastouderbureau Boelie | €32,50 per maand, per gezin!

Gastouderbureau Boelie bemiddelt en begeleidt bij gastouderopvang volgens een pedagogisch beleid en volgens de Wet Kinderopvang.

Wij zorgen ervoor dat ouders met een gerust gevoel naar het werk kunnen zonder zich zorgen te hoeven maken over de opvang van hun kind(eren).

Gastouderbureau Boelie gaat op zoek naar zeer betrokken en liefdevolle gastouders die voldoen aan de kwaliteitseisen waaronder veiligheid en hygiëne, gesteld door de Wet Kinderopvang. Wij staan voor open communicatie waarbij de kinderen centraal staan. Een kind is het meest dierbare voor ouders. Het is daarom belangrijk dat ouders de juiste vorm van opvang voor hun kind kiezen en dat zij met een gerust gevoel naar het werk kunnen.

Elk kind verdient het om zo goed mogelijk begeleid te worden naar een stabiele toekomst. Op een zorgvuldige wijze bekijken wij daarom de wensen en mogelijkheden en letten wij op de kwaliteit van de gastouderopvang. Hierbij staat de liefdevolle verzorging en de veiligheid van elk kind centraal

Meer Info Inschrijven

Werkwijze

Gastouderopvang is opvang die helemaal is afgestemd op u en uw kind. Uw kind wordt iedere dag opgevangen door een en dezelfde gastouder. De gastouder kan zo precies op de behoeftes en de ontwikkeling van uw kind inspelen.

1. Wensen

Wanneer u uw wensen op een rijtje hebt, kunt u sneller en gerichter een gastouder vinden.

2. Gastouder vinden

Zodra u weet waar u naar op zoek bent, kunt u contact opnemen met ons. Wij helpen u graag met het vinden van een geschikte gastouder.

4. Afspraken maken

Is de kennismaking geslaagd en heeft u na afloop een goed gevoel, dan kan er overgegaan worden tot de daadwerkelijke koppeling. U ontvangt van Boelie mail met daarin verschillende formulieren. Ook ontvangt u dan uitleg hoe u kinderopvangtoeslag aan kunt vragen.

3. Kennismaken

Zodra u een gastouder hebt gevonden, kunt u kennismaken. Onze gastouders vinden het leuk wanneer u een kijkje komt nemen. Als u dit doet wanneer er kinderen aanwezig zijn, krijgt u gelijk een goede indruk van de sfeer.

Reviews

Alle reviews

Laatste nieuws

3 jun 24 Protocol kindermishandeling gewijzigd: aangifteplicht en meldplicht gastouder toegevoegd Lees verder
16 mei 24 Update: Koppeling met maximaal twee gastouderbureaus alleen voor nieuwe koppelingen Lees verder