Ik ben een

Hoe vind ik een gastouder

Boelie helpt u graag met het vinden van een gastouder. Wij hebben veel geregistreerde gastouders, daar zit uw gastouder vast bij! Wellicht kent u iemand in uw omgeving die u een geschikte gastouder vindt voor uw kinderen. Denk hierbij aan opa of oma, tante of buurvrouw. U kunt zich samen inschrijven bij Boelie, wij verzorgen de inschrijving in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK).

Gastouder Gids

Gastouder Gids

Gastouder Gids is een (gratis) online platform waar gast- en vraagouders zich kunnen presenteren. U kunt op deze manier al een kleine indruk opdoen van de betreffende gastouderopvang. U kunt direct contact opnemen met de gastouder(s). (Houd wel uw spam in de gaten aub). U kunt zelf of ons een kennismakingsgesprek laten organiseren.

Mocht “de klik” er zijn dan kunt u contact met ons opnemen om alles verder te regelen. Niet al onze gastouders hebben reeds een profiel aangemaakt in onze Gastouder Gids. Mocht u geen geschikte gastouder vinden in onze Gastouder Gids, kunt u het beste even contact met ons opnemen.
Er kunnen ook gastouders zijn welke nog niet aangesloten zijn bij ons gastouderbureau. Dat is geen enkel probleem. Wij kunnen deze gastouder wel koppelen aan ons gastouderbureau.

Ga direct naar de Gastouder Gids

Een bekende als gastouder

Wellicht kent u iemand in uw omgeving die u een geschikte gastouder vindt voor uw kinderen. Denk hierbij aan opa of oma, tante of buurvrouw. U kunt hem of haar vragen om gastouder te worden via Boelie. U kunt uw gastouder dan een eerlijke vergoeding geven voor zijn/haar inspanningen. U ontvangt kinderopvangtoeslag, zodat de kosten voor u beheersbaar blijven. Boelie verzorgt de inschrijving in het LRK en zorgt ervoor dat uw gastouder de juiste papieren in zijn/haar bezit krijgt.

Social Media

U kunt ook zoeken op Social Media zoals bijvoorbeeld Facebook. Wij kunnen u hierbij helpen doordat wij de aanvraag op Facebook plaatsen. U mag dat uiteraard ook zelf doen. De groepen op Facebook waarin wij oa actief zijn:

Deze groepen zijn sinds janauri 2020 aangemaakt en is vrij voor iedereen om te gebruiken.
 

Contactformulier

Heeft u een vraag of wilt u een offerte aanvragen? Vul de onderstaande gegevens in.