Ik ben een

Verdien geld met wat je lief is!

Gastouderbureau Boelie | €32,50 per maand, per gezin!

Gastouderbureau Boelie bemiddelt en begeleidt bij gastouderopvang volgens een pedagogisch beleid en volgens de Wet Kinderopvang.

Boelie biedt deze opvang in samenwerking met veel gastouders verspreid over heel Nederland. Boelie is altijd op zoek naar nieuwe gastouders. Ontdek hier of het gastouderschap iets voor u is, welke eisen worden gesteld aan gastouders en welke vacatures er in uw regio zijn. Als gastouder vangt u één tot zes kinderen op. Dit doet u in uw eigen woning of bij de ouder thuis. Als gastouder verricht u leuk en verantwoordelijk werk. Dit werk kunt u goed combineren met de zorg voor uw eigen gezin, ander (vrijwilligers)werk en uw hobby’s. Ook kunt u in overleg met de ouder, uw eigen werktijden bepalen. U krijgt een goede vergoeding voor uw opvangwerkzaamheden.

Als gastouder kiest u ervoor om de zorg van andermans kinderen op u te nemen. Dit is een hele mooie taak die ook verantwoordelijkheid met zich meebrengt. Er wordt van u verwacht dat u een veilige, liefdevolle en vertrouwde omgeving creëert, zodat gastkinderen zich op hun gemak voelen bij u. Tevens zorgt u voor een gevarieerd aanbod van activiteiten en begeleiding.

Meer Info Inschrijven

Werkwijze

Ouders kiezen voor gastouderopvang omdat het vertrouwd is. Hun kind ziet iedere dag hetzelfde vertrouwde gezicht. Gastouderopvang is afgestemd op de wensen van de ouder. Zo kan er een plezierige en langdurige opvangrelatie ontstaan.

1. Wensen in kaart brengen

Allereerst zult u moeten bepalen wat voor opvang u wilt aanbieden. Belangrijk is daarbij uit te zoeken wat past bij uw eigen (gezins)situatie.

2. Gastkinderen vinden

Zodra u weet wat u kunt bieden, kunt u een profiel plaatsen op de gastoudergids. Daarnaast kunt u in uw eigen kennissenkring kijken. Uw bemiddelaar helpt u graag met het bekend maken van uw aanbod.

4. Opvang starten

Wanneer de opvang eenmaal loopt, vinden er regelmatig evaluaties plaats tussen u, de ouder en uw bemiddelaar.

3. Kennismaken

Reviews

Alle reviews

Laatste nieuws

3 jun 24 Protocol kindermishandeling gewijzigd: aangifteplicht en meldplicht gastouder toegevoegd Lees verder
16 mei 24 Update: Koppeling met maximaal twee gastouderbureaus alleen voor nieuwe koppelingen Lees verder